Werving & Selectie MKB

Ik hanteer een standaard proces van werving en selectie om te komen tot de juiste professional voor uw organisatie. Mijn proces doorloop ik in circa vier weken, waarna u kunt starten met de gesprekken binnen uw organisatie.

 1. Intake met lijnmanager, hr-medewerker en eventuele belangrijke stakeholder, interne klant, directielid, met als doel een helder beeld te krijgen van de organisatie, de positie van de functie, functie-inhoud en het gewenste profiel.

 2. Het schrijven van het functieprofiel voor gebruik in de markt met daarin een duidelijke korte salespitch om de organisatie en de functie goed neer te zetten en professionals binnen de doelgroep te enthousiasmeren.

 3. Het plaatsen van de vacature op diverse jobsites, afhankelijk van de functie.

 4. Start van het benaderen van circa 50 professionals die op het profiel passen in eigen publieke netwerk en Linkedin.

 5. Face-to-Face gesprekken met op CV geschikte professionals.

 6. Professionals van de shortlist krijgen optioneel een online assessment waarin acht competenties, die wij gezamenlijk afspreken, en/of intelligentie en/of drijfveren getest worden. Zie aanvullende dienstverlening.

 7. Presenteren van minimaal drie en maximaal vijf geschikte professionals aan tafel bij opdrachtgever. Aan tafel geeft onze consultant een toelichting op de inhoudelijke kennis, persoonlijkheid, motivatie/drive, ervaring, acht competenties en intelligentie van de voorgestelde professionals.

 8. Gesprekken van de short-list professionals bij opdrachtgever.

 9. De best passende professional krijgt een aanbod.

 10. Drie maanden na aanvang van de professional wordt er een evaluatiemoment ingepland om te bespreken hoe het deze vergaat. Tevens wordt er met de professional een lunchafspraak gemaakt om te zien hoe het de professional vergaat.

 11. Zes maanden na aanvang van de professional wordt er een telefonisch evaluatiemoment ingepland. In dit gesprek wordt er bepaald of er gebruik gemaakt gaat worden van de garantieregeling of niet.

 12. Afspraak maken over het contact met u na een half jaar.


Tarief:

Startfee: € 2.500,00 exclusief BTW 

In de startfee zijn de kosten voor de jobsites, schrijven vacatureprofiel en de search van 50 kandidaten opgenomen.

Succesfee: € 5.500,00 exclusief BTW (no cure no pay)

De succesfee wordt in rekening gebracht na ondertekening van het contract van de professional!


 Aanvullende dienstverlening:

 • Selectieassessment pakket met zes maanden extra garantie: short-list professionals (maximaal 5) worden getest op acht gezamenlijk bepaalde competenties, intelligentie en drijfveren. Kosten: €1.500,00 euro exclusief BTW

 • Samenstellen competentieprofiel: met de profiler stelt u onafhankelijk van elkaar gezamenlijk een competentieprofiel samen. Kosten: €1000,00 exclusief BTW


Voor huidige vacatures, klik op onderstaande link:

Vacatures Den Broeder Recruitment